Systeem Architect

Systeem Architect

Apply
Location Hengelo OV
Salary
Working Hours 36 - 40

Ben jij ervaren en bedreven in het opzetten van complexe embedded hardware- en softwaresystemen? Wil jij bij een internationale organisatie werken en deel uitmaken van de techniek van de toekomst?

Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jouw rol als Systeem Architect

Als Systeem Architect bij Sintecs ben je onderdeel van het engineering team dat bestaat uit 14 software en 12 hardware engineers.

Je bent verantwoordelijk voor de systeemarchitectuur. Dit houdt in dat je binnen onze projecten een technisch leidende rol krijgt, alsook een creatieve rol. Je bent enerzijds bezig met het ontwerpen van architecturale oplossingen en anderzijds zie je erop toe dat er gedurende de ontwikkeling aan de technische uitgangspunten wordt voldaan. In dit proces ben je discussiepartner en bewaar je het overzicht over het gehele systeem.

De Systeem Architect stelt de technische kaders vast gedurende design, development, test, deployment, support en verbetering van de hard en software engineering. Je stelt de system designs op en beschrijft op hoofdlijnen de interfaces met (interne) componenten en andere (3rd party) systemen. Ook spar je met architecten van partners (intern en extern) om deze roadmap af te stemmen op hun architectuur- en infrastructuurprincipes.

Als ervaren Systeem Architect lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van complexe producten, die wij voor onze klanten ontwerpen. Betrouwbaarheid van de designs, evenals cyber security zijn hierbij van groot belang.

Termen die horen bij onze hardware en software engineers:

  • SoC FPGA, DDR4, 100GbE Ethernet
  • Secure Enclaves, RTOS, Zephyr, Bare metal microcontroller (Atmel AVR and ARM Cortex M).
  • Embedded linux development (Bootloader/BSP/deployment).
  • Arm trusted firmware, U-boot, Linux kernel, Yocto
  • Secure Device provisioning and deployment.
  • Security in zowel de hardware als in de software.

Wat wij vragen:

  • Een voltooide HBO of WO studie bij voorkeur in de richting van Informatica, Computertechniek, Elektrotechniek of Embedded Systems.
  • Je kunt opereren als een teamspeler en je bent resultaatgericht.
  • Je hebt affiniteit met hightech architecturen in het safety & security domein.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over Sintecs

Sintecs staat voor Signal Integrity Consultancy Services. Deze expertise is onze drive voor engineeringsprojecten. Sintecs is een innovatieve en dynamische organisatie, bestaande uit een team van consultants en engineers, die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van complexe elektronisch designs.
Al 22 jaar groeit ons team van enthousiaste medewerkers in de unieke niche-industrie van high-speed elektronica in Signal en Power Integrity, maar ook onze andere teams als ECAD library services, PCB Layout en Hardware en Software Engineering.
Altijd opererend op de grenzen van wat technisch haalbaar is noemen wij “Designing on the edge”. Hierdoor bieden we toonaangevende time-to-market voor hoogwaardige, hightech producten.

Sintecs is trots op zijn producten en diensten, zoals de TrustBox, die op de CES 2019 in Las Vegas werd bekroond met de Best of Innovation Award.

Onze huidige kantoren zijn gevestigd in Nederland (Hengelo) en Vilnius (Litouwen) en we verwachten in de toekomst verder te groeien. Op dit moment heeft Sintecs ruim 65 getalenteerde medewerkers in dienst.

Wat bieden wij:

Contract met flexibele
werktijden
Marktconform salaris
Mogelijkheid om vanuit huis
te werken met vergoeding
8% vakantiegeld
Sociale activiteiten
met het team
13e maand
28 vakantiedagen
en 6 ATV
Goed pensioen
met bijdrage van Sintecs
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Onbeperkte reiskostenvergoeding